Čevo-Pusta Bela 30.01.2011.

Gorana nije trebalo nagovarati na današnju rutu i moram reći odmah na početku da smo imali fenomenalno nedjeljno prijepodne. U 7.10 smo već grizli uspon koji doslovno započinje iz dvorišta mlade obitelji Vincek. Ovo mi je drugi izlet na Čevo i siguran sam da nije posljednji.

Uspon je strmina do vrha sa lakšim dionicama ali ako baš hoćete istrenirati ili vidjeti svoje potencijale ovo je pravo mjesto za vas. I sa predivnim pogledom na naše pitomo zagorje koje je u današnjem izdanju sa maglovitim periodama asociralo na umjetnička djela hrvatske škole naive. Dakle, iskreno i sa puno ljubavi…Slike u galeriji ispričat će više od bilo kakvog teksta da i jedan mali izletić može ispuniti vašu dušu neočekivanom snagom i voljom za dalje. Fascinira prisutnost zanimljivih mjesta praktično na dohvat ruke te pomalo žalim za svim propuštenim svih ovih godina. Bez izvlačenja, jer samo treba volje i sve je moguće….

Relaciju Čevo-Pusta Bela lupili smo u laganom neobaveznom ritmu, uživajući pritom u čarima našeg predivnog zagorja u zimskom izdanju. I opet ćemo…

Frenki

[mudslide:picasa,0,pk.chrne.mambe,5568000568469605793]

You may also like...