Sve su one tako divneee! (ili kako sam spavao sa 6 žena) – ARHIVA

Moram priznati da nije bilo lako preuzeti tu odgovornost i prenoćiti sa 6 žena u maloj planinskoj kučici zvanoj Basača u divljini Velebita. Za takav poduhvat mora ili biti lud ili jaaaako hrabar (čitaj ‘NAGUTAN’, vidi mene).

Čudnim spletom okolnosti ispalo je da baš ja moram provesti no sa meni dotad nepoznatih 6 žena  odbjeglih od muževa, kuhinje i vešmaine, u divljinu, s 34 litre tekućine afrodizijskih svojstava, proizvedene u malim privatnim laboratorijima na obroncima Zagorskih brežuljaka.

 

Pripreme za odlazak u Basaču bile su dugotrajne, a sastojale su se od cjelodnevnih visinskih priprema na kukovima Velebita, konzumiranju vitamina i proteina (medovača, roštilj),  gore spomenute afrodizijske tekućine, kombinacije oraha s medom, pa do pjevanja pjesama za podizanje ‘morala’.

 

Ulazak u Basaču bio je u pratnji mojih najboljih drugova, koji su me tješili uz muziku pratnju i pjesme ohrabrenja.

 

A onda, odjednom, u Basači ostadoh ja sa šest napaljenih domaćica, kilom banana i BATOM ZA MESO! Pomislih u sebi: Il’ si jeb’o, il’ si najeb’o!

 

Sve kaj se nakon toga događalo u maloj planinskoj kućici zvanoj Basača prepuštam mati čitatelja (nisam ni ja 100% siguran, jer tekućina afrodizijskih svojstava ima i neke nuspojave), ali moram priznati da sam te noi naučio sve o pokvarenoj (čitaj ‘prebogatoj’) ženskoj mati, kaj se može napraviti s dvije ruke i jezikom, koje je žensko omiljeno voće (BANANE, naravno  bok Vlatka), čemu kraj kreveta služi BAT ZA MESO, koji je kućni ljubimac ženama najdraži (PITON, naravno) Znam i to da sve žene koje rade u Neckermannu imaju ‘one dane’ istovremeno  takav savršen sklad postiže se samo redovitim odlaskom na TEAM BUILDING (a ovo im je tek prvi ovakav)

 

Tokom noći mogli su se u Basači čuti razni vriskovi, stenjanje, mijauci, žljapkanje, mljackanje i ostali zvuci koji upućuju na to kako su svi spavali dubokim snom, hm…, a u mene šator da bi mog’o organizirati dane piva!

 

Buđenje u Basači nakon uzbudljive i neprospavane noći bilo je ve u 6 i 20, jer si žene nisu stigle sve ispričati tokom prvog dana, večeri i noći

 

Iza mene je jedno neponovljivo iskustvo, koje preporučam svima koji pate od nesanice, jer noć uz šest žena iz Neckermann Tima traje prekratko!

 

Jer, sve su one tako divneeee…

You may also like...